Війська РФ завдали повторного ракетного удару по Києву. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ завдали повторного ракетного удару по Києву. Є загиблі та поранені

ДСНС України
Війська РФ завдали повторного ракетного удару по Києву

У Дніпровському районі Києва четверо людей загинули під час повторної російської атаки 8 липня.

Головні тези:

  • У Дніпровському районі Києва сталася повторна російська ракетна атака, що спричинила загибель чотирьох людей та поранення трьох інших.
  • Масовані комбіновані атаки військ РФ по Україні 8 липня включають запуски крилатих ракет з різних типів озброєння, включаючи ракети "Кинджал" та "Калібрів".
  • Окупанти застосовують балістику та залучають бомбардувальники Ту-95 в атаках на українські міста, такі як Київ, Дніпро та Кривий Ріг.
  • Російські війська також застосовують групу літаків Ту-22М3 та загрожують пусками ракет типу Х-22, що створює серйозну загрозу для мирного населення.
  • Слід стежити за останніми новинами щодо ситуації з ракетною атакою на Україну та приймати необхідні заходи для захисту і безпеки.

Повторна атака на Київ

Повторний обстріл столиці. Попередньо, падіння уламків зафіксовано у Дніпровському районі. Часткове руйнування будівлі медичного центру. Відомо про 4 загиблих та 3 травмованих. Інформація уточнюється, — ідеться в повідомленні ДСНС.

На місці працюють рятувальники.

РФ масовано атакувала ракетами Київ, Дніпро та Кривий Ріг

Близько 10.20 Росія запустила по Україні крилаті ракети. Вибухи пролунали у Києві, Дніпрі та Кривому Розі. Ракетна атака продовжується.

Російські війська 8 липня здійснюють масовану комбіновану атаку по Україні із застосуванням ракет різного типу. У деяких містах, зокрема у Києві, лунають вибухи, працює ППО.

За інформацією моніторингових пабліків та Повітряних сил ЗСУ, окупанти застосовують різний спектр озброєння.

Повідомляється, що були пуски крилатих ракет з бомбардувальників Ту-95, залучена балістика, а також був пуск ракет "Кинджал" та "Калібрів". В мережі писали про додатково виліт групи літаків Ту-22М3 та загрозу пусків ракет типу Х-22.

Спочатку повідомлялося про звуки вибухів у Кривому Розі. Там попереджали про загрозу балістики. Також згодом вибухи чули й в Кропивницькому районі Кіровоградської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?