Війська РФ завдали удару по багатоповерхівці у Херсоні. Є постраждалий
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ завдали удару по багатоповерхівці у Херсоні. Є постраждалий

Херсонська ОВА
Війська РФ завдали удару по багатоповерхівці у Херсоні. Є постраждалий

У вівторок, 25 червня, російські окупанти завдали удару по житловому кварталу Херсона, внаслідок чого постраждав чоловік

Головні тези:

  • Унаслідок атаки військ РФ по житловому кварталу у Херсоні постраждав чоловік, який був госпіталізований з тяжкими травмами.
  • Крім цього, російські війська атакували блокпост поліції у Херсонській області, що призвело до загибелі правоохоронця.
  • Загиблим був 36-річний поліцейський Олександр Чухун, який залишився з дружиною-поліцейською та 12-річною донькою.
  • Подібні напади російських військ шкодять мирному населенню та порушують стабільність на території України.
  • Ці події свідчать про необхідність міжнародного співробітництва для забезпечення безпеки в українських регіонах, що загрожуються агресією.

Росіяни вдарили по житловому кварталу Херсона

“Прилетіло” по одній з квартир у багатоповерхівці. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав 72-річний херсонець, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка у середньому стані тяжкості доставили до лікарні «швидкою» із діагнозом контузії, поранення руки, вибухової та черепно-мозкової травми.

Росіяни атакували дроном блокпост поліції у Херсонській області

Російські війська дроном атакували блокпост поліції в Херсонській області. Загинув правоохоронець.

Внаслідок російської атаки дроном інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Херсонського РУП, старший лейтенант поліції отримав 22 червня тяжкі поранення та помер у кареті швидкої дорогою до лікарні, — йдеться у повідомленні.

Відомо, що Олександр Чухун розпочав службу в 2007 році у Державній автомобільній інспекції УМВС України в Херсонській області. Служив у різних підрозділах, зокрема, у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення "Херсон" та батальйоні поліції особливого призначення.

У 36-річного загиблого правоохоронця залишились батьки, дружина-поліцейська та 12-річна донька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?