Військові РФ атакували дроном херсонських комунальників ― п'ятеро поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ атакували дроном херсонських комунальників ― п'ятеро поранених

Херсонська ОВА
Дрон

У Херсоні російські терористи вдень 18 жовтня з дрона обстріляли працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, постраждали пʼятеро людей.

Головні тези:

  • Російські військові здійснили атаку з дрона на працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби в Херсоні.
  • П'ятеро людей отримали поранення внаслідок атаки, інцидент призвів до важких травм та уламкових поранень кінцівок і тулуба.
  • Потерпілі вже отримали медичну допомогу та евакуйовані до лікарні для подальшого лікування.

Російські військові скинули боєприпас з дрона на херсонських комунальників

У Херсоні росіяни атакували з БпЛА працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Як зазначається, через скидання вибухівки з дрона постраждали пʼятеро чоловіків — 44, 24, 41, 43 та 47 років. Вони дістали вибухові травми, уламкові поранення кінцівок і тулуба.

Усіх потерпілих «швидка» доставила до лікарні для надання меддопомоги.

Росія вкотре атакувала мирних людей на Херсонщині

Російські окупанти атакували з дрона автомобіль неподалік села Гаврилівка Херсонської області. Внаслідок обстрілу двоє людей загинули, ще одна людина дістала поранення.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

В обід росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль поблизу Гаврилівки. На жаль, травми, несумісні з життям дістали двоє жінок, 72 та 56 років. Мої співчуття рідним та близьким загиблих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?