Військові РФ атакували Краматорськ. Поранено чотири людини
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ атакували Краматорськ. Поранено чотири людини

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Військові РФ атакували Краматорськ. Поранено чотири людини

Російська армія другий ранок поспіль обстрілює Краматорськ Донецької області. Зокрема 11 серпня відомо про чотирьох поранених внаслідок атаки.

Головні тези:

  • Російська армія продовжує атакувати Краматорськ у Донецькій області, поранено чотирьох людей.
  • Серед наслідків обстрілу РФ в Кураховому Покровського району є жертви та пошкодження багатьох будівель.
  • За добу росіяни обстріляли населені пункти Донеччини 30 разів, що призвело до евакуації понад 1100 людей, включаючи дітей.

Що відомо про обстріл Росією Краматорську

Як зазначається, Росія знову завдала удару по інфраструктурному об'єкту.

Серед поранених одна людина у важкому стані — її оперують. Ще двоє отримали легкі поранення — їм надали необхідну медичну допомогу, ще одна людина не потребує допомоги.

Росія обстріляла Донеччину 11 серпня

За інформацією керівника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, внаслідок атаки РФ у Кураховому Покровського району поранено людину, пошкоджено 8 будинків. Ще 4 будинки пошкоджено у Ганнівці.

У Гродівці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено численні будинки. Серед ночі росіяни обстріляли Покровськ, Гришине і Ріг — пошкоджено 2 інфраструктурні об'єкти, адмінбудівлю і підприємство. У Рівному Мирноградської громади пошкоджено підприємство. 

У Лиманській громаді Краматорського району пошкоджено 2 будинки: у Торському і Зарічному.

У Краматорську пошкоджено інфраструктурний об'єкт, поранено 4 людини. У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки і господарчу споруду. У Стінках загинула людина.

У Сіверську Бахмутського району пошкоджено 2 будинки, ще 1 — у Серебрянці.

Всього за добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1177 людей, у тому числі 419 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?