Військові ЗСУ звернулися до українців з російської Суджі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові ЗСУ звернулися до українців з російської Суджі — відео

ЗСУ у Суджі
Джерело:  online.ua

Збройні сили України записали відео біля філії “Газпрому” у Суджі та заявили про контроль над містом ввечері 9 серпня. 

Головні тези:

  • Українські війська увійшли до російського міста Суджа Курської області та контролюють його.
  • Військові планують не лише наступати на Курську область, а й утримувати позиції та будувати фортифікації для успішної операції.
  • Контроль над стратегічним об'єктом Газпрому у місті Суджа свідчить про успішні дії Збройних сил України в рамках спецоперації.

ЗСУ контролюють російську Суджу

Українські воїни записали відео із російського міста Суджа Курської області. Коротке звернення військових поширили у мережі.

Бійці 99-го механізованого батальйону 61-ї окремої степової бригади Збройних сил України стверджують, що перебувають біля будівлі філії російського "Газпрому".

Місто контролюється Збройними Силами України. У місті спокій, всі будинки цілі. Стратегічний об'єкт "Газпрому" в місті Суджа контролюється бійцями 99-го механізованого батальйону 61-ї окремої степової бригади, — заявив один з військових.

Під Суджею захоплено склади з боєприпасами

Про це у коментарі для Nexta повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

За словами Братчука, українські військові збираються не лише наступати в Курській області, а й утримувати позиції та будувати фортифікації.

У Суджанському районі захоплені склади з матеріально-технічним забезпеченням та боєприпасами, які призначалися для групи військ "Північ" РФ, яка мала наступати на Сумщині.

Речник УДА "Південь" відзначив, що інформаційна тиша серйозно вплинула на успіх операції: "росіяни були шоковані, їх застигли зненацька".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?