Військових РФ зомбують доктринами Сталіна — розвідка Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Військових РФ зомбують доктринами Сталіна — розвідка Британії

Міноборони Британії
Армія РФ

За інформацією розвідки Міноборони Великої Британії, головне політуправління міноборони РФ випустило новий журнал з політвиховання військових "Політрук"

Що відомо про промиванння мізків військовим армії РФ

Зазначається, що журнал випустили із метою допомогти політрукам у процесі промивання мізків російським військовим тезами кремлівської пропаганди.

У розвідці Британії підкреслюють, що вступний матеріал у журналі авторства заступника глави міноборони країни-агресорки Віктора Горемикіна, який керує головним політуправлінням військового відомства, демонструє повернення до радянської ідеології, спрямованої на “виховання” російських військових.

За даними британської розвідки, у 2018 році в міноборони РФ було створено головне політичне управління, оскільки тоді вважалося за необхідне знову запровадити “політичну освіту” в арміі.

Цитують Сталіна та вчать ненавидіти Україну

Зокрема, Горемикін наводить цитати радянського диктатора Йосипа Сталіна щодо важливості політвиховання і необхідності смертельної ненависті до ворогів.

Журнал наголошує, що ворог в Україні сьогодні той самий ворог, з яким боровся Радянський Союз, а саме "нацисти".

Карта України, опублікована в журналі, використовується для обґрунтування аргументів, які ставлять під сумнів справжність української державності, а отже, і для виправдання вторгнення.

Журнал відображає політизоване використання історії, яке стало помітною рисою російської освітньої політики останніми роками, особливо після вторгнення в Україну, і продовжує пропагувати неправдиві наративи, які Росія використовує, щоб ще більше вплинути на своїх військових та населення загалом, — підкреслюється у звіті Міноборони Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?