Він не мав права. Трамп накинувся на Зеленського з цинічними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Він не мав права. Трамп накинувся на Зеленського з цинічними звинуваченнями

Зеленський та Трамп
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти США Дональд Трамп безсоромно збрехав, що український  та американський лідери Володимир Зеленський і Джо Байден несуть відповідальність за те, що Росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Головні тези:

  • Попри “гарні стосунки” з Зеленським, Трамп продовжує оббріхувати президента України.
  • Трамп також звинуватив свого колишнього опонента Джо Байдена та американських генералів у початку війни РФ проти України.
  • Обіцянка Трампа зупинити війну РФ проти України протягом 24 годин досі залишається голослівною.

Трамп продовжує зводити наклеп на Зеленського

Лідер республіканців продовжує стверджувати, що у нього “гарні відносини” не лише з російським диктатором Володимиром Путіним, а й з президентом України Володимиром Зеленським.

Попри це, Трамп фактично цинічно звинуватив українського лідера у початку війни, яку розв'язала країна-агресорка Росія.

Я думаю, що Зеленський — один із найкращих торговців, яких я будь-коли бачив. Кожного разу, коли він приїжджає, ми даємо йому сто мільярдів доларів. Хто ще в історії отримував такі гроші? Такого ніколи не було. І це не значить, що я не хочу допомогти йому, тому що мені дуже шкода цих людей. Але він не мав права дозволити тій війні початись.

Дональд Трамп

Дональд Трамп

Кандидат у президенти США

Ба більше, республіканець вкотре збрехав, що Україна — "більше не Україна", оскільки, мовляв, Росія знищила більшість населених пунктів країни.

Байден знову потрапив під шквал критики з боку Трампа

Колишній очільник Білого дому вкотре також звинуватив свого наступника Джо Байдена і "тупих генералів" у тому, що Путін розпочав повномасштабну війну проти України.

На переконання Дональда Трампа, під час його правління подібного ніколи б не відбулося.

Одіозний політик також додав, що Україна завжди була “заповітним скарбом” для нелегітимного очільника Кремля.

І коли він побачив, як некомпетентно наша країна, наш президент, наші тупі генерали, як Міллі, який є тупаком — коли він побачив, яким некомпетентними ми були в Афганістані, найбільш неприємний момент в історії нашої країни, на мою думку. Коли він глянув на це, то сказав: "Трамп пішов, ці люди ідіоти, я вторгнусь, заберу свій скарб". Цього б не сталось, якби я був там, — запевняє лідер республіканців.

Що цікаво, Трамп досі обіцяє, що зупинить війну РФ проти України протягом 24 годин, однак не пояснює, як планує це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?