Хто насправді врятував Україну у 2022 році — пояснює Дмитро “Івіч” Вербич
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто насправді врятував Україну у 2022 році — пояснює Дмитро “Івіч” Вербич

Дмитро “Івіч” Вербич
Джерело:  online.ua

Ветеран ЗСУ та захисник Донецького аеропорту Дмитро “Івіч” Вербич в інтерв'ю Online.UA пояснив, кому вдалося зірвати плани Росії на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Головні тези:

  • Резерв першої черги врятував Україну у 2022 році, підвищивши бойовий потенціал армії вдвічі-тричі.
  • У підтримці держави і чесності інформаційної політики полягає ключ до успіху в обороні та мобілізації громадян.
  • Українцям необхідно об'єднатися, щоб захистити державу та зміцнити національний дух.
  • Військова агресія РФ травмує психіку українців, тому важливо говорити правду та підтримувати психологічний стан населення.

Резерв першої черги врятував Україну у 2022 році

На початку повномасштабного вторгнення році в Україні була професійна армія, яка воювала довгий час. Тоді нашу державу обороняли люди з резерву першої черги.

На думку Дмитра “Івіча” Вербича, саме ці люди “вивезли“ 2022 рік. Протягом короткого часу армія виросла в два рази чи в три рази.

Віримо в ЗСУ — це ж мантра абсолютно шкідлива. Треба навпаки якось готуватися ставати ЗСУ, а людей готували до того, що оці круті хлопці зараз все вирішать. Чим держава буде в своїй інформаційній політиці чесніша і відвертіша, тим мені, здається, краще.

Дмитро “Івіч” Вербич

Дмитро “Івіч” Вербич

Ветеран ЗСУ, захисник Донецького аеропорту

Дмитро “Івіч” Вербич поділився в інтерв’ю історією про розмову зі звичайном таксистом у Львові.

Я колись їхав з таксистом у Львові. Він мені розповідав про якогось свого кента, який в 47-й. А я якраз тоді приїхав з контрнаступу. І я там розумів, про що мовиться. Цей чувак розповів, що відмовляє свого цього друга йти воювати, а він там щось вагається. В голові от цього мужика, таксиста львівського, головні претензії були до держави. “Якби зі мною держава розмовляла чесно і говорила реальну ситуацію, мені було б легше приймати рішення”. І от з такими простими мужиками треба намагатися говорити щиро і відверто.

Українцям потрібно об’єднатися для збереження держави

Ветеран ЗСУ зазначив, що українцям потрібно зібратись, адже є велика вірогідність, що загине наша держава.

Якщо ми не зберемось, нам доведеться звалювати звідси, хто ідентифікує себе як українець. А всім звалити швидше за все не вийде. Це все треба пояснювати, а не розповідати, що все якось порішається. Нам не треба переживати за те, що ми травмуємо чиюсь психіку, тому що, ну, куди вже далі тут щось травмувати? Тут кожен день гинуть діти, жінки вагітні — заявив Дмитро “Івіч” Вербич.

На думку “Івіча” , через військову агресію РФ психіка в українців вже і так травмована, тому представникам влади потрібно бути максимально відвертими зі своїм населенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?