Зеленський назвав наступні можливі цілі Путіна — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав наступні можливі цілі Путіна — відео

Офіс Президента України
зеленський

Наступними цілями російської агресії можуть бути країни Балтії, Польща чи Балкани. Російському диктатору Володимиру Путіну недостатньо навіть Європи.

Головні тези:

  • Володимир Зеленський вказав на можливі цілі російської агресії, які можуть включати Балтію, Польщу та Балкани.
  • Російському диктатору Путіну недостатньо навіть Європи, що свідчить про його агресивні наміри та поширення впливу.
  • Президент Зеленський попереджає про можливість розширення війни РФ проти України, що може статися в найближчі 10 років.
  • НАТО вважає, що поки немає прямої загрози з боку Росії для країн-членів Альянсу, проте готується до можливого конфлікту.

Зеленський назвав черговість можливих наступних цілей Росії

Європу знову намагаються перекроїти силою і розказують, що ті чи інші народи нібито "не заслуговують" на самостійне існування. Все це сьогодні направлено проти України, але для того і так, щоб завтра бути спрямованими проти інших.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Зеленський назвав черговість можливих наступних цілей Росії. На його думку, це може бути Балтія, Польща, Балкани і далі.

Цей російський режим не визнає меж, йому недостатньо навіть Європи, він вже руйнував Сирію та хаотизує Сахель, він інвестує в терор і підважує життя там, куди може дотягнутися, там, де не зустрічає супротив, — сказав президент Зеленський.

Можливість розширення війни РФ проти України

Нагадаємо, українська влада вже неодноразово заявляла, що російський режим не зупиниться в Україні у разі перемоги у війні.

За думку естонської розвідки, Росія вже готується до нової війни, це може статися протягом наступних 10 років. Не виключають і прямий конфлікт з НАТО.

При цьому генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що з боку Росії поки немає загрози для країн-членів Альянсу. За його словами, НАТО залишається найсильнішою військовою силою у світі.

У ГУР зазначали, що брехливі заяви кремлівського диктатора спрямовані на зрив оборонних зусиль України та допомоги від західних партнерів.

Значить, все правильно робиться. Значить, дипломатичні зусилля разом з українськими оборонними, безпековими зусиллями ідуть в правильному напрямку, раз особисто рот Путіна змушений про це говорити, — підкреслив представник ГУР Андрій Юсов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?