Зеленський показав українську зброю, яка нещадно б'є Росію — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський показав українську зброю, яка нещадно б'є Росію — відео

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський оприлюднив відео із демонстрацією ефективності зброї українського виробництва, яка наближає перемогу у розв'язаній Росією злочинній війні. 

Головні тези:

  • Українська зброя у демонстраційному відео від президента Зеленського доводить свою ефективність у протистоянні з Росією.
  • Морські, наземні та повітряні зразки зброї українського виробництва, такі як “Нептун”, “Богдана”, “Бобер”, підкреслюють потужний потенціал оборони України.
  • Українські розробки, такі як оперативно-тактичний комплекс “Сапсан” та протикорабельна ракета “Нептун”, є ключовими для підвищення ефективності української зброї.
  • Розвиток власного військово-промислового комплексу України дозволяє створювати сучасну та потужну зброю, яка здатна конкурувати з російським арсеналом.
  • Зброя українського виробництва, зокрема протикорабельна ракета “Нептун”, продемонструвала свою ефективність у боротьбі проти ворога, ставши справжньою загрозою для Росії.

Що відомо про українську зброю, яке вже стала головним болем для Росії

Зокрема, у оприлюдненому Зеленським відео показані морські БпЛА, бронемашини, ракети, далекобійні дрони та артилерія українського виробництва.

На морі: Нептун, Sea Baby, MAGURA V5. На землі: Богдана, Стугна, Корсар.У повітрі: Бобер, Морок, Лютий, - підкреслює президент.

Зеленський додав, що українські розробки очищують Чорне море, додають сили державі та знищують російський потенціал.

Також глава держави показав кадри застосування української зброї - знищення ворожої техніки, протиповітряну оборону, удари по ворожих цілях. Зокрема, на опублікованому відео показано атаки на російські заводи та НПЗ, знищення ворожих кораблів, затоплення крейсера "Москва" у Чорному морі.

Що відомо про ефективність української зброї у війні проти РФ

За словами керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка, в Україні вже власні розробки далекобійних балістичних ракет. 

Мусієнко зазначив, що оперативно-тактичний комплекс "Точка-У", який залишається на озброєнні України, вже технічно та морально застарів навіть після кількох рівнів модернізації.

Аналітик підкреслив, що наразі Україна має зосередити ресурси та технічні можливості для виробництва багатофункціонального ракетного комплексу “Сапсан”.

Ракета, що використовується на "Сапсані" має дальність польоту до 500 кілометрів. До того ракета до "Сапсана" є сучаснішою та складнішою для перехоплення.

Україна вже має успішний кейс щодо виробництва власної сучасної зброї. Наприклад, протикорабельної ракети "Нептун", яка була вдосконалена та модернізована.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?