Зеленський привітав українців З Днем Незалежності України — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський привітав українців З Днем Незалежності України — відео

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський привітав українців з нагоди Дня Незалежності. 

Головні тези:

  • Президент Зеленський звернувся до українців із привітанням з нагоди Дня Незалежності, підкреслюючи важливість та непорушність української незалежності.
  • Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський визначає захисників країни як неуступних борців за національну свободу та захист рідної землі.
  • Головний розвідник Кирило Буданов вітає працівників воєнної розвідки з Днем Незалежності, пишаючись мужністю та професіоналізмом народу під час війни з російським агресором.
  • Україна демонструє свою силу та незалежність у світі, вистоявши перед ворожою агресією та викликами, що стоять перед сучасними державами.
  • Святкуймо День Незалежності з гордістю та пам'яттю про тих, хто віддав життя за українську незалежність, та підтримуємо захисників країни на шляху до світлого майбутнього.

Зеленський привітав українців з Днем Незалежності

Україна. Наша земля. Дана Богом. Цілована сонцем. Заколисана вітрами. Загартована вогнем. Захищена своїми синами й доньками. Ні з чим її неможливо сплутати. Нікому її неможливо віддати. З Днем Незалежності України! - зазначив глава держави.

Президент зазначив, що 33 роки тому Україна відродилась на світових картах, а наразі підкорює серця світової спільноти, та надихає сміливістю і демонструє, як не боятись агресії кремлівського диктатора Володимира Путіна та країни-агресорки Росії.

У ХХІ столітті терористи мають спочивати в Гаазі, а не на Валдаї. І ніхто у світі більше не скаже: «Where is Ukraine?» Бо на кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win». Це заряджає нашу незалежність. Нашу Україну. Їй не бракує чужих областей. Нам потрібен мир і спокій на наших землях. Уздовж усього нашого кордону, протяжністю 6992 кілометри. На суші, на морі, у повітрі, всередині країни – усюди, де ми будемо стояти на варті своїх цінностей, - зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що українці завжди повертають борги і агресор, який чинить лихо на українській землі, отримає лихо у себе вдома.

Це не пророцтво, не злорадство, не сліпа помста, це – закономірність. Справедливість. Бумеранг для зла. І його запуск розпочався неподалік місця, де я записую це звернення. Сумщина. Могриця. Річка Псел. Кілька кілометрів від нашого кордону, - додав глава держави.

Що відомо про привітання інших представників керівництва України

З Днем Незалежності українців привітав і головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Ми — Збройні Сили України, і ми боремося за неї кожен день, кожну секунду. Ми захищали нашу Незалежність з перших днів війни - коли спалювали ворожі колони, обороняли Київ, звільняли Харківщину, піднімали наш прапор над Херсоном та островом Зміїний. Боротьба за нашу Незалежність триває - на Покровському, Торецькому, Харківському та інших напрямках, де наші воїни ціною надзусиль зупиняють та знищують ворога. Наша Незалежність — у нашій крові. У крові, що тече у наших жилах, в крові, яку наші герої пролили за рідну землю. Наша Незалежність — у нашій люті до ворога за його звірства в наших містах і селах, за сльози наших дітей, за муки наших полонених у російських катівнях. Наша Незалежність — у помсті за кожного побратима і посестру, які впали із зброєю в руках, до останнього подиху захищаючи свою землю і свободу, - наголосив Сирський.

Із привітанням виступив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Шановні співробітники та співробітниці воєнної розвідки України! Прийміть щирі вітання з нагоди найвеличнішого національного свята – Дня Незалежності України! В умовах повномасштабної війни ми ще більше відчуваємо його цінність. Пишаємося своїм народом, своєю мовою, багатовіковою історією і державою, яка визнана не лише в Європі, а й в усьому світі! Розв’язавши війну, рашисти бачили свій імперський проєкт як кінець «української історії». Але вони зіткнулися з безпрецедентною мужністю, самовідданістю й професіоналізмом наших героїв на полі бою, залізною витримкою, компетентністю та рішучістю командирів, а головне – тотальним, всеохоплюючим спротивом Українського народу, якого підтримує весь демократичний світ, - зазначив очільник ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?