Зеленський розкрив співвідношення втрат ЗСУ та армії РФ у битві за Харківщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розкрив співвідношення втрат ЗСУ та армії РФ у битві за Харківщину

Зеленський
Джерело:  online.ua

Як стверджує український лідер Володимир Зеленський, новий наступ Росії у Харківській області закінчився військовими жертвами 1 до 8 — один воїн ЗСУ на вісім солдатів РФ.

Армія РФ знову зазнала масштабних втрат у живій силі

Президент України вкотре нагадав міжнародній спільноті про те, що диктатору Путіна абсолютно начхати на людські життя, тому він не шкодує своїх вояк та тисячами кидає їх у жерло війни.

Мало того, йому наплювати на те, хто якою мовою говорить. Йому наплювати і на своїх людей, як на цивільних, так і на військових. Їхній прорив у напрямку Харкова, який стався трохи понад два тижні тому, [закінчився] військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян. І скажіть, десь там дається ця статистика, йому цікаві [втрати людей] чи ні? До цього на тиждень було близько 2-3 тис. жертв — я постійно отримую аналітику про вбивство російських військових.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Глава держави звертає увагу на те, що 2-3 тис російських сімей за лічені тижні втратили своїх дітей.

Однак цей факт чомусь більше хвилює Зеленського, аніж Путіна.

Росіяни продовжують вмирати за амбіції російського диктатора

Путін у цей час у лазні перебуває, або де він там — у СПА, який показували неодноразово? Він у цей час займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від усього цього кровопролиття, — підкреслив президент України.

На переконання Володимира Зеленського, головна проблема наразі полягає в тому, щоб світ не посипався.

Він також додав, що жодна з країн: ні Киргизстан, ні Казахстан, у якого хороші зв'язки з Китаєм, наодинці не витримає війну з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?