Зеленський терміново збирає очільників усіх областей України — що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново збирає очільників усіх областей України — що відбувається

Володимир Зеленський
Зеленський

Український лідер Володимир Зеленський під час нового відеозвернення повідомив, що хоче провести зустрічі з главами областей після того, як зустрівся з губернаторами американських штатів.

Головні тези:

  • Офіційний Вашингтон готовий допомагати Україні у різних сферах, зокрема з медициною та оборонною індустрією.
  • Зустрічі Зеленського з губернаторами штатів США спрямовані на підвищення захисту та підтримки українських громадян.
  • Зеленський висловив вдячність за готовність співпрацювати та підтримувати Україну на шляху реформ і відбудови країни.

Зеленський уже розкрив мету зустрічі

За словами глави держави, йому вдалося провести десятки зустрічей за тиждень із лідерами країн і керівниками урядів, із конгресменами, суспільними лідерами США, із президентом Джо Байденом і спікером Майком Джонсоном.

Після зустрічей із губернаторами штатів Америки я проведу зустріч із нашими керівниками областей — нам потрібна співпраця між регіонами теж, між громадами та лідерами громад безпосередньо.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Президент України також додав, що офіційний Вашингтон готовий допомагати Україні з медициною, укриттями, оборонними індустріями тощо.

Що відомо про зустрічі Зеленського з губернаторами штатів

12 липня в Солт-Лейк-Сіті (США) український лідер Володимир Зеленський взяв участь у щорічних зборах Національної асоціації губернаторів і зустрівся з керівниками американських штатів.

Зустріч із губернаторами американських штатів і важлива розмова про те, як ми можемо налагодити більше зв'язків між Україною і Америкою, між нашими громадами в обох країнах, — повідомив глава держави.

За його словами, було багато питань про ситуацію в Україні.

Губернатори активно цікавилися тим, як дати більше захисту українським громадянам.

Вдячний за готовність підтримувати Україну і надалі, розширювати співпрацю наших оборонних компаній, брати участь у відбудові України, — підсумував Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?