Зеленський анонсував санкції проти контрабандистів й законопроєкт про олігархів
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував санкції проти контрабандистів й законопроєкт про олігархів

Зеленський анонсував санкції проти контрабандистів й законопроєкт про олігархів
Джерело:  online.ua

15 квітня глава держави Володимир Зеленський офіційно повідомив,що незабаром Рада національної безпеки та оборони впровадить другу частину санкцій проти контрабандистів. Окрім того, український лідер віддав наказ розробити законопроєкт про статус олігарха в нашій країні.

Джерело: Фейсбук Володимира Зеленського

Про що повідомив президент

За словами глави держави, Рада національної безпеки та оборони буде впроваджувати санкції до другої частини контрабандистів.

"Застосують санкції до 12 фізичних та юридичних осіб. І це не фінал. Ми бачимо, хто з контрабандистів має скільки паспортів, скільки громадянств, багато з них мають 2-3 громадянства. З цим питанням ми розберемося швидко", - заявив український лідер.

Окрім того, Володимир Зеленський запропонував РНБО та Офісу президента разом із Антимонопольним комітетом розробити фундаментальний законопроєкт про статус олігарха в нашій країні.

"Будуть (проти них - ред.) будуть впроваджуватися санкції, олігархи будуть перетворюватися на бізнесменів, тому що ми підтримуємо великий бізнес, а вплив олігархів на економіку України, закони, Верховну Раду допускати більше не можна", - підкреслив український лідер.

Варто зазначити, що поки глава держави не повідомив подробиць та імен контрабандистів.

Що важливо розуміти, було 7 питань на порядку денному. Було декілька економічних тем, а питання Донбасу розглядалося таємно, тому Зеленський не може нічого розповісти.

Окрім того, глава держави нагадав про поїздку до президента Франції Еммануеля Макрона та підтвердив, що в режимі відеозв'язку поспілкується з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?