ЗСУ 85 разів вступали у бій з армією РФ від початку доби
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ 85 разів вступали у бій з армією РФ від початку доби

Генштаб ЗСУ
Військові ЗСУ

За інформацією Генштабу, від початку доби на фронті українські військові вже 85 разів вступали у бій зі злочинною армією РФ. 

Головні тези:

  • Українські військові вже 85 разів вступали у бій з російською армією від початку доби.
  • На східному фронті фіксуються атаки російських окупантів на різних напрямках, зокрема на Харківщині, Донеччині, Сіверську, Краматорську та інших.
  • Українськими військовими було відбито більше половини ворожих атак, але є ще триваючі бої та спроби ворога провести штурми.
  • Противник задіяв авіацію у Запорізькій області та намагався атакувати на лівобережжі Херсонщини, але ці спроби були безуспішними.

Що відомо про ситуацію на східному фронті

Зазначається, що на Харківщині від початку доби було зафіксовано 2 атаки російських окупантів поблизу Липців та Вовчанська. Відбиття однієї з них ще триває.

У напрямку Куп’янська злочинна армія РФ тричі намагалась атакувати в районах Синьківки та Колесниківки. Ще один бій наразі триває.

У напрямку Лимана на Донеччині російські окупанти здійснили 15 спроб штурмів біля Макіївки, Торського, Невського, Тернів та у Серебрянському лісі.

Відбито 12 ворожих атак і триває відбиття ще трьох.

У напрямку Сіверська ворог провів 16 спроб атак поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Переїзного, Спірного та Івано-Дар’ївки.

Наразі продовжуються ще 3 бої біля Білогорівки та Переїзного.

У напрямку Краматорська російські окупанти 5 разів намагались атакувати неподалік Часового Яру та Іванівського.

Відбито 4 атаки, ще один бій наразі триває.

У напрямку Торецька кількість ворожих атак зросла до 13. Окупанти вели наступальні дії біля Нью-Йорка, Торецька та Північного. ЗСУ відбили 10 ворожих так, тривають ще 3.

У напрямку Покровська злочинна армія РФ намагалась проводити штурми поблизу Воздвиженки, Новоолександрівки, Желанного, Олександрівки, Калинового, Веселого, Іванівки, Калинівки, Скучного, Яснобродівки.

Наразі українськими військовими відбито 14 ворожих атак, тривають ще 8 боїв.

У напрямку Курахового окупаційна армія РФ 7 разів безуспішно намагалась атакувати облизу Красногорівки та Костянтинівки. Всі ворожі атаки відбиті.

Що відбувається на південному фронті

У Запорізькій області противник, задіявши авіацію, вдарив 12 НАРами у район населеного пункту Залізничне.

На лівобережжі Херсонщини російські окупанти двічі безуспішно намагались атакувати позиції ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?