ЗСУ атакували нафтовий термінал у порту "Кавказ" РФ — Генштаб
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ атакували нафтовий термінал у порту "Кавказ" РФ — Генштаб

Генштаб ЗСУ
порт

Сили оборони України атакували нафтовий термінал в районі порту "Кавказ" у Краснодарському краї РФ.

Сили оборони ударили по нафтовому терміналу в Краснодарському краї РФ

Як зазначається, ударна група угруповання сил і засобів Військово-морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту "Кавказ" у Краснодарському краї.

Це сталося в ніч на 31 травня. Напередодні Сили оборони влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого Криму, які курсували до порту "Кавказ" і використовувалися для військової логістики агресора.

Ураження по нафтовому терміналу в районі порту "Кавказ" було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплексу "Нептун", — йдеться у повідомленні.

Ураження підтверджують вибухи, результати атаки дорозвідуються. Операція була проведена в координації з іншими підрозділами Сил оборони України. Як зазначається, ударні безпілотники уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю.

Що відомо про “бавовну” у Краснодарському краї РФ

31 травня у Краснодарському краї Росії знову лунали вибухи. У мережі писали про атаку. Про це також говорив і місцевий губернатор.

Він заявив, що через атаку постраждала інфраструктура нафтобази, нібито горіли три цистерни з нафтопродуктами.У мережі повідомляли, що був атакувала нафтобаза у порту "Кавказ".

Місцеві канали зазначають, що нафтобаза розташована у порту "Кавказ". З цієї нафтобази надходило паливо для російських окупантів у Криму та на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей.

Натомість як заявили в Міноборони РФ, у ніч на 31 травня сили ППО нібито знищили та перехопили над Краснодарським краєм 5 протикорабельних ракет «Нептун» та 29 безпілотників

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?