ЗСУ показали роботу БМП Bradley на полі бою — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ показали роботу БМП Bradley на полі бою — відео

СтратКом ЗСУ
БМП Bradley

Українські бійці використовують американську бойову машину піхоти Bradley у боях проти окупантів. Воїни показали кадри бойового застосування БМП.

Головні тези:

  • БМП Bradley активно використовується у складі ЗСУ у боях проти окупантів. 
  • Українські військовослужбовці вперше отримали БМП Bradley на початку 2023 року та успішно використовують їх на фронті.
  • Військово-Морські Сили Збройних Сил України продовжують успішно знищувати ворога на землі, в морі і повітрі.

ЗСУ за допомогою БМП Bradley вдарили по піхоті РФ

На кадрах зафіксована робота військовослужбовців 47-ї окремої механізованої бригади. Бійці показали, як БМП Bradley працює по ворожій піхоті.

Як повідомляють у ЗСУ, на зворотному шляху в машину влучив FPV-дрон. Але український екіпаж не помітив цього і продовжив рух.

Bradley — це бойова машина піхоти американського виробництва. Українська армія отримала ці машини на початку 2023 року. Вони активно використовуються на фронті.

ЗСУ отримали БМП, які озброєні 25-мм гарматою M242 Bushmaster, спареним кулеметом M240C і протитанковим ракетним комплексом TOW.

ВМС ЗСУ та СБУ успішно знищили склад "Шахедів" в Росії

Військово-морські сили Збройних сил України офіційно підтвердили, що їм разом зі Службою безпеки України вдалося знищити склад "Шахедів" та супутньої інфраструктури у Краснодарському краї Росії.

Як стверджують воїни, склад був ліквідований силами та засобами ВМС ЗС України у взаємодії зі СБУ.

Нові супутникові знімки підтверджують знищення в ніч на 21 червня місць зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусів, пунктів управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї, — йдеться в повідомленні.

Ба більше, зазначається, що окрім засобів ураження, також було успішно ліквідовано професійних інструкторів, які займалися підготовкою персоналу із обслуговування пусків “Shahed-136/Герань-2”, а також тих курсантів, яких навчали завдавати ударів по  території України за допомогою іранських безпілотних систем.

Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із побратимами із Сил оборони, продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі! Разом до перемоги! Слава Україні! — наголошують у ВМС ЗСУ та публікують підтвердження своїх слів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?