ЗСУ уразили РЛС протиповітряної оборони окупантів у Криму
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ уразили РЛС протиповітряної оборони окупантів у Криму

СтратКом ЗСУ
РЛС

У тимчасово окупованому Криму Сили оборони України влучили у радіолокаційну станцію системи ППО російської армії. Ворожий воєнний об'єкт знаходиться біля селища Роздольне.

ПС поцілили у російське ППО у Роздольному

Повітряні сили ЗСУ упішно спрацювали по радіолокаційній станції армії РФ в окупованому Криму.

Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу ЗСУ у Telegram.

Військові зазначили, що завдали успішного удару сьогодні вранці, 30 січня.

У повідомленні йдеться, що внаслідок бойової роботи Збройних сил була "успішно уражена радіолокаційна станція російської системи ППО" поблизу селища Роздольне в окупованому Криму.

Що відомо про нову атаку дронів у РФ

Окупанти стверджують, що у ніч проти 30 січня російськими силами протиповітряної оборони нібито було відбито масовану атаку безпілотників.

У російському оборонному відомстві заявили, що нібито було збито 21 дрон, зокрема 11 над Кримом, 5 – над Білгородською областю, 3 – над Брянською, по одному – над Калузькою та Тульською областями.

Губернатор Калузької області Владислав Шапша повідомив, що уламок безпілотника впав на дах нежитлової споруди на околиці Калуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?