Дрони атакували нафтобазу у Бєлгородській області РФ. Є пошкодження
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували нафтобазу у Бєлгородській області РФ. Є пошкодження

пожежа
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про атаку дронів у Бєлгородській області РФ. Зазначається, що безпілотники атакували нафтобазу. 

Що відомо про “бавовну” в Бєлгородській області Росії

Як зазначається, атака дронів сталася 20 травня. Зокрема безпілотник атакував територію нафтобази «Юттек» у районному селищі Прохорівка.

Ушкодження отримав резервуар із бензином. Попередньо відомо, що пожежа не виникла, постраждалих немає.

ГУР атакувало російську нафтобазу у Ленінградській області

Згідно з даними українських журналістів, атака дронів на Виборзьку нафтобазу в Ленінградській області РФ сталася 19 травня.

Як вдалося дізнатися ЗМІ від своїх інсайдерів в українській розвідці, за допомогою трьох вибухових пристроїв було уражено вертикальні резервуари з паливом на вказаному обʼєкті, який використовується державою-агресором у військових цілях.

Бійцям ГУР вдалося їх знищити.

За словами мешканців Виборга, вони почули потужний вибух в місті близько 02:50 ночі, після якого на території нафтобази розпочалася пожежа.

Декарбонізація путінської диктатури триватиме й надалі, послідовно і методично, поки Росія використовує нафтогазову галузь у воєнних цілях або не забереться з України. Ціна російської агресії для кремля постійно зростатиме і вже зараз відображається на їхній здатності забезпечувати пальним навіть внутрішній ринок. Далі буде, — заявив журналістам інсайдер в ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?