Кремлівська армія завдала ракетних ударів по житловим кварталам у Миколаєві
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівська армія завдала ракетних ударів по житловим кварталам у Миколаєві

Кремлівська армія завдала ракетних ударів по житловим кварталам у Миколаєві
Джерело:  online.ua

За інформацією мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, кремлівська армія протягом ночі завдавала ракетних ударів по житловим кварталам міста через що поранення отримали мирні жителі, були пошкоджені житлові будинки. 

Джерело: Telegram-канал Олександра Сєнкевича

Що відомо про наслідки ракетної атаки окупантів по Миколаєву 

Вночі російські терористи обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300. Одна з них влучила у п’ятиповерховий житловий будинок, повністю зруйнувавши квартиру на п’ятому поверсі. Також пошкоджень зазнав сусідній 10-поверховий житловий будинок. Уламками та вибуховою хвилею в ньому винесло вікна, двері, понівичило балкони, - повідомив Сєнкевич.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено теплотрасу, дитячий майданчик та кілька припаркованих автівок.

Обійшлось без жертв, проте один чоловік отримав легкі поранення від уламків скла - йому надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

Територію вже обстежили фахівці ДСНС. На місце виїхала аварійна бригада для ремонту теплотраси.

Будинки також обстежать працівники адміністрації району, які зафіксують усі пошкодження. Комунальники приберуть територію від будівельного сміття та уламків. Потім будівельні бригади закриють пошкоджені вікна ОСБ плитами.

Між тим представники Командування Повітряних сил ЗСУ повідомили про знищення силами ППО протягом ночі 16 іранських безпілотників, випущених кремлівською армією.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряне командування "Південь" Повітряних Сил на Миколаївщині знищено одинадцять ворожих дронів, ще три "Shahed-136" збито іншими підрозділами Сил оборони півдня країни, - повідомили у командуванні.

Ще два дрони були знищені Повітряним командуванням "Схід" та "Центр" на сході й півночі України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?