Midjourney заборонив генерувати зображення з Сі Цзіньпіном
Категорія
Технології
Дата публікації

Midjourney заборонив генерувати зображення з Сі Цзіньпіном

Midjourney заборонив генерувати зображення з Сі Цзіньпіном
Джерело:  online.ua

Повідомляється, що штучний інтелект-генератор зображень Midjourney забороняє генерувати зображення з лідером КНР Сі Цзіньпіном. Там пояснили це тим, що здатність людей у Китаї використовувати технологію генератора зображень є важливішою, ніж здатність інших генерувати сатиру.

Джерело: The Washington Post

Midjourney забороняє генерувати картинки з Сі Цзіньпіном

Midjourney – генератор зображень з штучним інтелектом, який в останні дні набрав значну популярність в інтернеті. Незважаючи на те, що за допомогою цієї платформи можна створювати зображення з Дональдом Трампом, компанія не дозволяє створювати картинки з главою Китаю Сі Цзіньпіном.

Гендиректор компанії пояснив це тим, що в Китаї існує проблема з політичною сатирою.

Ми просто хочемо мінімізувати драми. Політична сатира в Китаї — це досить погано, але здатність людей у Китаї використовувати цю технологію важливіша, ніж ваша здатність генерувати сатиру, — сказав засновник і генеральний директор компанії Девід Хольц.

Midjourney, згідно з повідомленням, блокує можливість створення зображень за допомогою ключових слів "президент Сі", "Цзіньпін" та "китайський лідер".

Якщо користувач намагається обійти цей фільтр, то його можуть попередити про закриття доступу до сервісу.

OpenAI представили оновлену версію чат-бота GPT-4

Компанія OpenAI офіційно представила нову мовну модель популярного останніми тижнями штучного інтелекту GPT-4.

Згідно з повідомленням, нова версія бота тепер здатна обробляти не лише текстову, а й візуальну інформацію. GPT-4 є більш креативним та дружнім для співпраці, ніж його попередник GPT-3,5.

Оновлений чат дозволяє користувачам генерувати, редагувати та виконувати творчі завдання, такі як написання текстів пісень, сценаріїв або вивчення стилю письма.

Розробники компанії повідомляють, що нова версія дозволяє використовувати зображення як вхідні дані та створювати підписи, що значно полегшує використання платформи користувачами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?