У Путіна зацікавились несподіваною пропозицією Ілона Маска
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зацікавились несподіваною пропозицією Ілона Маска

У Путіна зацікавились несподіваною пропозицією Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Спікер Кремля Дмитро Пєсков відповів амеріканському мільярдерові Ілону Маску, який напередодні викликав президента Росії Володимира Путіна на розмову в Clubhouse. Пєсков вважає цю пропозицію цікавою, але Путін погодиться на неї тільки тоді, коли Маск чітко позначить свої мотиви і тему розмови. Прессекретар російського глави нагадав, що Путін особисто не веде і не використовує соцмережі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Пропозиція Маска, безумовно, дуже цікава. Але нам потрібно якось зрозуміти, що мається на увазі, що пропонується, тому спочатку якось перевіримо все це, а потім вже будемо реагувати", - підкреслив Пєсков.

Як відомо, в соцмережі Clubhouse немає тексту, фото і відео, там можливий лише обмін аудіозаписами - учасники створюють тематичні "кімнати" і обмінюються голосовими повідомленнями на різні теми. Зараз Clubhouse можуть користуватися не всі бажаючі, а тільки ті, кого запросять в соцмережу, що і зробив Маск. З якою метою і про що глава SpaceX хотів би поспілкуватися з Путіним, він не вказав. Але його пост зі зверненням до Путіна вже зібрав понад 150 тисяч лайків. При цьому думки користувачів щодо пропозиції Маска Путіну розділилися. Одні зацікавилися їх можливою розмовою, а інші запропонували мільярдерові відправити Путіна на Марс, так як втомилися від його брехні і кривавих злочинів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кремль пояснив категоричне рішення Путіна по Донбасу. За словами Путіна про те, що Росія ніколи не кине Донбас, як запевнив Пєсков, криється лише гуманітарна і соціальна допомога місцевим жителям ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?