У центрі Мелітополя підірвали автівку з російськими військовими
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Мелітополя підірвали автівку з російськими військовими

У центрі Мелітополя підірвали автівку з російськими військовими
Джерело:  online.ua

Мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров та місцеві підконтрольні кремлю представники колабораційної влади повідомили про підрив невідомими автівки із російськими загарбниками.

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Що відомо про черговий вибух в Мелітополі 

У центрі Мелітополя пролунав гучний вибух. За даними очевидців підірвано автівку, якою користувались рашисти. Щодо пасажирів та їхнього стану інформація уточнюється! - зазначив Федоров.

За словами колаборанта Володимира Рогова,

о 12:13 у центрі Мелітополя на вході в парк Горького було підірвано автомобіль. Унаслідок вибуху автомобіля "Рено Дастер" у центрі Мелітополя поранено двох людей.

У той же час, за інформацією представників Страткому ЗСУ, поблизу Токмака у ніч на 23 грудня знову прогриміли вибухи.

Стратком ЗСУ з посиланням на джерела повідомляє, що під вогонь ЗСУ потрапив штаб російських окупантів і "кадирівці".

Це відбулось десь вчора о 22:50-23:40. Місцеві джерела пишуть, що уві сні згоріло багато дон-донів, разом зі штабом окупантів. Інформація уточнюється і додатково перевіряється, - йдеться у повідомленні Страткому ЗСУ.

Між тим російська влада вважає, що уже "суттєво просунулася" на шляху демілітаризації, яку називала однією із цілей війни проти України.

Відповідаючи на запитання, чи можна вважати виконаною одну з цілей спецоперації, а саме, демілітаризацію України, виходячи з виступу президента Володимира Путіна, Пєсков відповів: "Можна констатувати, що тут суттєве просування на шляху демілітаризації".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?