Збірна України з футболу поступилася Румунії на Євро-2024 — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України з футболу поступилася Румунії на Євро-2024 — відео

Євро-2024
Джерело:  24 канал

Підопічні Сергія Реброва стартували на чемпіонаті Євро-2024. У першому поєдинку "синьо-жовті" зазнали несподіваної поразки від румунів.

Головні тези:

  • Збірна України з футболу зазнала поразки від Румунії на Євро-2024 з рахунком 0:3.
  • Стартовий матч на чемпіонаті Європи відкрив голом Ніколає Станчу на 29-й хвилині.
  • Українці намагалися атакувати, але гол так і не вдалося забити, тому наразі готуються до наступних поєдинків зі Словаччиною та Бельгією.
  • Віталій Миколенко пропустив матч з Румунією через травму правої ноги, отриману у грі з Молдовою.
  • Головний тренер Сергій Ребров сподівається на швидше повернення Миколенка у склад збірної і підготовку до наступних змагань.

Поєдинок між збірними України та Румунії завершився з рахунком 0:3

Рахунок у матчі відкрив Ніколае Станчу на 29 хвилині гри — він потужно пробив з-за меж штрафного майданчика у дальній кут.

Другий та третій голи румуни вже забили у другому таймі. Так, на 53 хвилині у ворота українців з дальньої дистанції поцілив Маріус Марін, а вже за чотири хвилини — на 57 хвилині матчу — у пусті ворота влучив Денис Дрегуш. 

Українські футболісти намагалися пробивати у ворота румунської збірної, однак жодної результативної атаки так і не було.

Попереду в української збірної на Євро-2024 ще два матчі — зі Словаччиною (21 червня) та Бельгією (26 червня).

Миколенко пропустив матч України з Румунією на Євро-2024

Головний тренер нашої національної команди Сергій Ребров на пресконференції перед поєдинком розповів, що Віталій Миколенко не встиг відновитися після пошкодження, яке отримав в матчі з Молдовою.

 Тому він пропустить стартовий поєдинок синьо-жовтих на цьому чемпіонаті Європи.

Віталій працює. Це пошкодження не відновлюється за один-два дні. Тому він точно не зіграє гру завтра. Але я бачу, як він працює. Ми всі сподіваємося, що він якнайшвидше повернеться до складу.

Сергій Ребров

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України

Захисник отримав пошкодження правої ноги у першому таймі недавнього спарингу проти Молдови в Кишиневі (4:0), внаслідок чого був змушений залишити поле.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?