Армія РФ готується форсувати Сіверський Донець
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ готується форсувати Сіверський Донець

Армія РФ готується форсувати Сіверський Донець
Джерело:  online.ua

Російські загарбники активно перекидають додаткові сили під Ізюм та намагаються оточити українських воїнів на Донбасі. Окрім того, зазначається, що окупанти готуються форсувати Сіверський Донець. 

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генерального штабу ЗСУ

Росіяни збираються форсувати Сіверський Донець

Згідно з останніми даними, російські солдати не припиняють наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.

Ворог нарощує темпи проведення наступальної операції. Практично на усіх напрямках російські окупанти здійснюють інтенсивний вогневий вплив. Найбільша активність спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.Шляхом утримання відповідного комплекту військ ворог намагається забезпечити утримання резервів Збройних Сил України на Сіверському напрямку та не допустити їх переміщення до Східної операційної зони, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що окупанти продовжують завдавати ударів та вогневого ураження артилерією по місту Харкову.

Також вказано, що на Лиманському напрямку окупанти покращили тактичне положення та планують розвинути наступ на населений пункт Лиман. Окрім того, російські солдати почали активно готуватися до форсування річки Сіверський Донець.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?