Медведєв влаштував чергову істерику через Саміт миру у Швейцарії
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведєв влаштував чергову істерику через Саміт миру у Швейцарії

Медведєв
Джерело:  online.ua

Одіозний російський політик Дмитро Медведєв знову видав “порцію” маячні щодо Саміту миру, на який представників країни-агресорки, звісно, не запросили.

Медведєв назвав Саміт миру “доказом імпотенції західних еліт”

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв знову вибухнув звинуваченнями та образами на адресу України, ЄС та США. Причина — проведення у Швейцарії Саміту миру щодо війни Росії проти України.

І, звісно, удав, що Саміт, на який РФ не присутня, буде їй корисний.

Медведєв побачив три вигоди для РФ:

  • Користь потрійна. По-перше, вона (конференція, — ред.) буде черговим свідченням краху так званого мирного плану недоумка Зеленського.

  • По-друге, вона стане зримим доказом цілковитої імпотенції нинішніх західних еліт, які вчинили хворобливу самокастрацію своїх можливостей щодо припинення військового конфлікту. Причому за прямою вказівкою групи лікарів-маразматиків із Вашингтона.

  • Саміт миру дасть змогу російській окупаційній армії безперешкодно "продовжувати зачистку малоросійської території від неонацистів".

Медведєв нагадав, що мета РФ полягає у зруйнуванні політичного режиму в Україні та окупації всіх її територій.

Дякую, країно сиру та годинників! — резюмував істеричний заступник голови радбезу РФ.

Медведєв задумався про “націоналізацію” майна американців у РФ

Медведєв пригрозив конфіскацією активів громадян США у відповідь на закон США про передачу заморожених російських активів Україні.

Очевидно, що ми не зможемо дати повністю симетричну відповідь на це штатівське хамство про безсоромне викрадення наших цінностей. Причина зрозуміла — у нас немає значної кількості американського державного майна.

Тому відповідь може бути тільки асиметричною. Йдеться про звернення стягнення, наприклад за рішенням суду, на майно приватних осіб, що перебуває в юрисдикції Росії.

Зокрема, він має на увазі рухоме та нерухоме майно американців, інвестиції, активи та інші заощадження громадян США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?