"Мене замовили": президент Молдови каже, що його хочуть вбити
Категорія
Світ
Дата публікації

"Мене замовили": президент Молдови каже, що його хочуть вбити

"Мене замовили": президент Молдови каже, що його хочуть вбити
Джерело:  online.ua

Президент Молдови Ігор Додон стверджує, що отримав повідомлення про замовлення замаху на його життя. Варто зазначити, що з подібними заявами політик виступав і раніше, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsmaker.

Додон каже, що довірена особа повідомила, що його замовили "дагестанцям через одеське угруповання".

"Ось бачите, як працює Демократична партія в Молдові", - прокоментував це політик.

Варто зазначити, що раніше СБУ повідомила, що на тлі загострення ситуації в Молдові посилила контррозвідувальний режим на в’їзді до країни через територію України щодо радикально налаштованих громадян Росії.

Як відомо, проросійська Соцпартія та проєвропейський блок ACUM створили коаліцію та обрали нового прем'єр-міністра. Відмову уряду Філіпа та Демпартії визнавати зміну влади вони вважають узурпацією влади.

Конституційний суд Молдови, підконтрольний Демократичній партії, визнав усі рішення нового скликання парламенту нелегітимними, а також ухвалив рішення про розпуск парламенту і проведення нових виборів 6 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше молдовський олігарх, лідер Демократичної партії Влад Плахотнюк запропонував проросійській Партії соціалістів створити спільну коаліцію і, зокрема, врегулювати придністровський конфлікт шляхом федералізації Молдови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?