"Міс Всесвіт Україна 2024". Відоме ім'я переможниці конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Міс Всесвіт Україна 2024". Відоме ім'я переможниці конкурсу

"Міс Всесвіт Україна 2024". Відоме ім'я переможниці конкурсу

Переможницею конкурсу "Міс Всесвіт Україна 2024" стала 20-річна Аліна Пономаренко з Одеси.

Головні тези:

  • 20-річна Аліна Пономаренко з Одеси стала переможницею конкурсу Міс Всесвіт Україна 2024.
  • Аліна Пономаренко випускниця Національного університету 'Одеська юридична академія' та має досвід участі в конкурсах краси.
  • Представляти Україну на конкурсі Miss Universe для Аліни - велика честь та можливість підтримати героїв та допомагати потребуючим.
  • Конкурс Міс Всесвіт Україна 2024 проведено в онлайн-форматі з огляду на обставини пандемії.
  • Аліна Пономаренко мріє прославляти та служити своїй країні через участь у конкурсах краси та благодійні акції.

Хто отримав титул "Міс Всесвіт Україна 2024"

Організатори конкурсу "Міс Всесвіт Україна" назвали переможницю, яка представить нашу країну світові цього року. Це 20-річна Аліна Пономаренко з Одеси.

Фінал конкурсу "Міс Всесвіт Україна" проводять в онлайн-форматі з початку повномасштабного вторгнення. Організатори переконані, що заходи розважального характеру — не доречні зараз. Однак нагадувати світові про Україну на різних майданчиках потрібно й надалі.

Команда Miss Universe зі США підтримала рішення провести конкурс в режимі онлайн-співбесід, як це було минулого року. Відбір відбувався протягом кількох місяців.

За результатами, престижний титул "Міс Всесвіт Україна 2024" отримала Аліна Пономаренко з Одеси. Вона представить Україну на конкурсі Miss Universe, що відбудеться у Мексиці.

Чим відома переможниця

20-річна Аліна Пономаренко — випускниця Національного університету "Одеська юридична академія" за спеціальністю "Міжнародна юстиція та право".

Вона працювала моделлю і вже пробувала свої сили на конкурсах краси. Зокрема, перемогла на "Міс Одеса 2023" та потрапила у десятку найкращих на міжнародному конкурсі Miss Supertalent-2023, що відбувся в Південній Кореї.

Стати "Міс Всесвіт Україна" — це не просто про перемогу у конкурсі краси. Представляти Україну — велика честь для мене і можливість для нашої країни ще раз бути почутими. Моя мрія стати "Міс Всесвіт Україна" ґрунтується на прагненні служити своїй країні, підтримувати наших героїв та допомагати людям, яким потрібна підтримка, — сказала Аліна Пономаренко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?