У Генштабі назвали найгарячіші напрямки фронту
Категорія
Україна
Дата публікації

У Генштабі назвали найгарячіші напрямки фронту

У Генштабі назвали найгарячіші напрямки фронту
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова, українські військові проводять контрнаступ на трьох напрямках фронту.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про успіхи ЗСУ у контрнаступі 

Сили оборони України продовжують проводити як оборонні, так і наступальні дії. Мають частковий успіх. Там, де українські воїни обороняються, жодної позиції не втрачено. Тривають наступальні дії Сил оборони на Бердянському, Маріупольському та Бахмутському напрямках, - наголосив Ковальов.

Речник Генштабу зазначив, що в районі Бердянська тривають запеклі бойові дії поблизу Макарівки. У напрямку Маріуполя українські військові ведуть бої поблизу Новоданилівки та Новопокровки.

На Бахмутському напрямку підрозділи ЗСУ вели штурмові дії у районі населених пунктів Роздолівка, Краснополівка та Берхівка-Ягідне.

За словами речника Генштабу, українські військові мають успіхи на цій ділянці фронту.

Чого найбільше бояться військові РФ під час контрнаступу ЗСУ 

За словами військового аналітика Владислава Селезньова, російські військові злочинці створили три потужні лінії оборони в районі Василівки, Токмака і Мелітополя на окупованих територіях Запорізької області.

Експерт підкреслює, що це свідчить про страх окупантів втратити Крим.

Вони надзвичайно хвилюються, що українська армія спробує вийти у рамках контрнаступу до Кримського перешийка. Такий сакральний для Путіна Крим може опинитися у зоні надзвичайного ризику. Бо й українські HIMARS, і Storm Shadow почнуть свою дуже важливу діяльність щодо знищення Кримського мосту, військових об'єктів в Криму, - пояснює Селезньов.

Селезньов наголосив, що усі ворожі військові об'єкти є легітимними законними цілями.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?