У Москві 19-річний хлопець зруйнував могилу керівника КВК Маслякова ― відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві 19-річний хлопець зруйнував могилу керівника КВК Маслякова ― відео

Олександр Масляков

У Москві 22 вересня 19-річний молодик на самокаті напав та зруйнував могилу покійного керівника КВК Олександра Маслякова на Новодівичому цвинтарі.

Головні тези:

  • 19-річний хлопець у Москві зруйнував могилу покійного керівника КВК Олександра Маслякова на Новодівичому цвинтарі.
  • Нападник відмовився припинити свої дії, стверджуючи, що Масляков недостойний бути похованим там.
  • Після похорону Маслякова виявилися скандальні відео та свідчення колишніх учасників КВН про корупційні схеми і побори в організації, побудованій керівником.
  • Затриманого хлопця характеризували як “людину під дією наркотиків”.

Що відомо про причини нападу 19-річного хлопця на могилу Маслякова

Зазначається, що хлопець вирвав хрест з могили Маслякова і поставив його біля стіни, він також розкидав квіти, прибрав з могили фото і переніс їх убік, поставивши під стіну поруч із хрестом.

При цьому хлопець не ховався і руйнував могилу дуже спокійно. Потім його затримала охорона цвинтаря і він навіть намагався втекти.

Він відмовився припинити власні дії і заявив, що Масляков недостойний бути похованим тут.

Повідомляється, що порушника доправили до відділення поліції. Молодій людині загрожує до трьох місяців в'язниці.

Що відомо про низку пов’язаних скандалів із Масляковим

Після похорону Маслякова 11 вересня в соціальних мережах і на Youtube з'явилося чимало викривальних відео, в яких колишні учасники КВН останніх років раптово стали відверто розповідати, які побори велися в структурі, побудованій Масляковим, скільки потрібно було заплатити за те, щоб команду показали по телевізору і щоб не вирізали "до нуля", коли показане перетворюється на абсолютно несмішний продукт, хоча насправді все на сцені виглядало набагато краще.

У деяких публікаціях та відеозаписах простежується навіть відверта ненависть до покійного.

Тому розгром могили виглядає не просто раптовою неприязнью "людини під дією наркотиків" (так охарактеризували затриманого), а в чомусь навіть запізнілою помстою, оскільки є чимало колишніх учасників КВН,  чия доля була неабияк покалічена в процесі перебування в цій грі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?