Якщо будуть вбивати твою маму або дитину: похрен, паціфіст ти чи ні! - український музикант
Категорія
Україна
Дата публікації

Якщо будуть вбивати твою маму або дитину: похрен, паціфіст ти чи ні! - український музикант

Якщо будуть вбивати твою маму або дитину: похрен, паціфіст ти чи ні! - український музикант
Джерело:  online.ua

Лідер київського гурту "Вій" Дмитро Добрий-Вечір поділився своїм ставленням до війни на Донбасі і місцевих жителів, які закликали президента РФ Володимира Путіна ввести війська.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я все життя вважав себе пацифістом, хоча був в армії, служив на прикордонній заставі, кордон з Румунією. Це була гарна, правильна служба, без дідівщини, ти кожен день з автоматом, займаєшся справою - і мені це подобалося. Але, коли повернувся на громадянку, все, що викликало асоціації з насильством, війною - все це стало для мене дико. Але якщо будуть вбивати твою маму або твою дитину - похрен, пацифіст ти чи ні!", - сказав музикант.
Він зазначив, що Росія готувалася до вторгнення на Донбас не один рік
"Путін ввів війська через те, що вони (проросійсько налаштовані жителі Донбасу - ONLINE.UA) кричали: "Путін, врятуй!". Так, видно, що Росія готувалася до вторгнення не один рік. Але всі, хто кричали, в цьому винні точно так само, як Путін, Захарченко та бойовики. Пенсія у них була маленька? Зрозуміло, що чимось треба харчуватися, але до чого тут пенсія? Для мене це так несуттєво - коли твою Батьківщину терзають. Рівень життя знизився? Але це не привід викликати сюди війська ворога", - вважає лідер гурту "Вій".
Читайте  повний текст інтерв'ю Дмитра Добрий-Вечір ONLINE.UA: Є люди, які винні в війні не менше Путіна

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?