Армія РФ обстріляла Нікополь. Загинула 16-річна дівчинка, ще троє людей поранено
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Нікополь. Загинула 16-річна дівчинка, ще троє людей поранено

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Армія РФ обстріляла Нікополь. Загинула 16-річна дівчинка, ще троє людей поранено

9 вересня російські військові обстріляли Нікополь, що на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки 16-річна дитина загинула та ще троє людей отримали поранення.

Головні тези:

  • У результаті обстрілу Нікополя армією РФ загинула 16-річна дівчинка, троє осіб отримали поранення.
  • Російські війська випустили майже десяток снарядів по Нікополю, внаслідок чого у місті є руйнування та пошкоджені будівлі.
  • Дві керовані авіаційні ракети та шість ударних БпЛА були збиті силами протиповітряної оборони.
  • Протиповітряна оборона активно діяла у Київській, Черкаській, Сумській та Дніпропетровській областях в умовах атаки російських військ.

Що відомо про черговий обстріл РФ Нікополя

Як повідомив голова ОВА Сергій Лисак, через артобстріл росіян у Нікополі загинула 16-річна дівчинка. Працівники ДСНС дістали її з-під завалів пошкодженого будинку.

Також троє людей постраждали. У потерпілих осколкові поранення. 79-річний чоловік доправлений до лікарні. Стан — середньої тяжкості.

Окрім цього ще двоє поранених — 74-річний чоловік та 66-річна жінка — отримали допомогу і від госпіталізації відмовилися.

Окупанти випустили по Нікополю майже десяток снарядів. У місті є руйнування, зокрема, пошкоджені приватні оселі, — зазначив Сергій Лисак.

Сили ППО збили шість "шахедів" та дві ракети під час атаки РФ на Україну

9 вересня російські війська атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору Курської області та окупованої Донеччини і 8-ма ударними БпЛА типу "Shahed" з Курська.

Силам протиповітряної оборони вдалося збити дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 6 ударних БпЛА.

Повідомляється, що два ворожі безпілотники локаційно втрачені на території України (імовірно упали під впливом засобів РЕБ). Також, внаслідок активної протидії, одна із ракет Х-59/69 не досягла своєї цілі.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Черкаській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?