Армія РФ скинула авіабомбу на Селидове
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ скинула авіабомбу на Селидове

Селидове
Джерело:  online.ua

26 червня російська армія скинула авіабомбу ФАБ-500 на селище Селидове в Донецькій області. 

Головні тези:

  • Донецька ОВА планує примусову евакуацію з міста Торецьк через постійні обстріли з боку російських військ.
  • У результаті атаки РФ житлового кварталу у Херсоні один чоловік отримав пошкодження.  
  • У результаті обстрілу блокпосту поліції у Херсонській області загинув поліцейський.
  • Російські атаки на цивільні об'єкти в Україні продовжуються, завдаючи шкоди мирному населенню та призводячи до жертв серед цивільного населення.

У результаті російської атаки у селищі Селидове пошкоджена інфраструктура

У результаті атаки російської армії зазнала пошкоджень адміністративна будівля підрозділу ДСНС, шість пʼятиповерхових та 37 приватних житлових будинків, а також приватний автомобіль.

Російські війська не припиняють щоденні обстріли Селидівської громади. 26.06.2024 приблизно о 04-10 російські війська скинули на м. Селидове авіабомбу ФАБ-500, — повідомили у військовій адміністрації міста. 

В результаті атаки зазнала пошкоджень адміністративна будівля підрозділу Державної службм України з надзвичайних ситуацій, шість пʼятиповерхових та 37 приватних житлових будинків, а також приватний автомобіль. За попередніми даними, постраждалих та загиблих немає.

Також Донецька ОВА планує провести примусову евакуацію населення з міста Торецьк. Причиною є те, що російські війська знаходяться дуже близько до міста і воно постійно під обстрілами.

Війська РФ завдали удару по багатоповерхівці у Херсоні

Російські окупанти завдали удару по житловому кварталу Херсона, внаслідок чого постраждав чоловік.

“Прилетіло” по одній з квартир у багатоповерхівці. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав 72-річний херсонець, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка у середньому стані тяжкості доставили до лікарні «швидкою» із діагнозом контузії, поранення руки, вибухової та черепно-мозкової травми.

Крім цього, російські війська атакували блокпост поліції у Херсонській області, що призвело до загибелі правоохоронця. Загиблим був 36-річний поліцейський Олександр Чухун, який залишився з дружиною-поліцейською та 12-річною донькою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?