Нічна атака РФ на Україну. Сили ППО знищили 4 дрони та одну ракету
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічна атака РФ на Україну. Сили ППО знищили 4 дрони та одну ракету

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

Уночі 31 травня російські загарбники атакували мирні міста та села України — ворог знову використав ракети та ударні БпЛА.

Сили ППО озвучили результати своєї роботи протягом ночі 31 травня

Як повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 31 травня 2024 року ворог здійснив нову атаку на Харків п’ятьма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської обл. — РФ.

Окрім того, наголошується, що по українській столиці росіяни намагалися вдарити крилатою ракетою «Іскандер-К» із Курської області — РФ.

Також було здійснено пуски чотирьох ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» з району Єйська, що знаходиться в країні-агресорці.

Завдяки успішній бойовій роботі зенітних ракетних підрозділів та розрахункам мобільних вогневих груп було ліквідовано чотири «шахеди» у межах Київської, Запорізької, Дніпропетровської областей, а також крилату ракету «Іскандер-К» на Київщині.

Дякую за бойову роботу! Разом — до перемоги!

Микола Олещук

Микола Олещук

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант

Що відомо про ситуацію на Харківщині після ударів РФ

Вночі росіяни завдали кількох ракетних ударів по різних локаціях, внаслідок чого загинуло троє людей і 25 отримали поранення.

Ворогом атаковано пʼятиповерховий житловий будинок. Частково зруйновані з 3-го по 5-й поверхи. Виникла пожежа. Загинули 2 людини. Постраждали 25 осіб, з них дві дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Внаслідок повторного обстрілу о 00:15 пошкоджено пожежний автомобіль та авто «швидкої», — повідомляє Харківська ОВА.

Окрім того, наголошується, що внаслідок влучання ракети в землю на території цивільного підприємства загинув чоловік 1959 року народження.

Фото: відкриті джерела

Також російські окупанти влучили у триповерхову адміністративну будівлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?