Путін хоче захопити Прибалтику — боєць 3-ї ОШБр "Латвієць"
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін хоче захопити Прибалтику — боєць 3-ї ОШБр "Латвієць"

Путін
Джерело:  online.ua

Боєць 3-ї ОШБр, доброволець з Латвії, ексбоєць "Кракена" Нікіта “Латвієць” Таренов в інтерв'ю Online.UA озвучив прогноз щодо того, коли диктатор Володимир Путін може напасти на країни Балтії — Латвію, Литву та Естонію,

Прибалтика досі залишається ціллю для Путіна

На переконання воїна, країнам Балтії вкрай важливо почати готуватися до найгіршого розвитку подій: не лише Латвії, а й Литві та Естонії.

Він також звернув увагу на те, що Литва дійсно не втрачає час й уже давно розпочала процес підготовки до можливого вторгнення РФ.

Це (вторгнення РФ — ред.) станеться у двох варіантах: коли вони спробують захопити повністю Україну, але не вийде. Або ж другий варіант — якщо у них (росіян — ред.) зараз з Харковом щось прогорить. У них не вийде захопити Харків — це 100%, що не вийде. Ми його не віддамо просто так. Тоді вони, можливо, захочуть захопити трохи Прибалтики. У мене чомусь такі думки.

Нікіта “Латвієць” Таренов

Нікіта “Латвієць” Таренов

Боєць 3-ї ОШБр, доброволець з Латвії, ексбоєць "Кракена"

Латвія буде воювати з Росією, якщо Путін розпочне вторгнення

Як вважає боєць 3-ї ОШБр, латвійці ніколи не зможуть змиритися з російською окупацією, тому одразу розпочнуть боротьбу, якщо виникне така потреба.

Він також додав, що в Латвії дуже багато патріотів, які так просто не віддадуть путінському режиму свою батьківщину.

Нікіта Таренов також підтвердив, що в його країні дітей з 9-річного віку можуть навчити, як правильно поводитися зі зброєю, як орієнтуватися на місцевості, лікувати поранених та іншим важливим речам.

Якщо справді почнеться вторгнення (РФ — ред.), то дуже багато латвійців візьмуть до рук зброю і будуть воювати за Латвію, — озвучив свій прогноз “Латвієць”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?