Резерв+. У Міноборони назвали терміни запуску сервісу рекрутингу
Категорія
Україна
Дата публікації

Резерв+. У Міноборони назвали терміни запуску сервісу рекрутингу

Міноборони України
Резерв+

У жовтні 2024 року Міністерство оборони України запустить сервіс рекрутингу в застосунку Резерв+.

Головні тези:

  • У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити сервіс рекрутингу в застосунку Резерв+ для військовозобов'язаних.
  • Сервіс допоможе користувачам обрати найбільш прийнятні посади відповідно до їхнього досвіду, вмінь та вподобань.
  • Резерв+ надасть доступ до бойових та небойових позицій, дозволить оперативно оновлювати дані та отримувати інформацію з реєстру “Оберіг”.

Сервіс рекрутингу запустять у Резерв+ вже у жовтні

Як зазначають у відомстві, новий сервіс рекрутингу в Резерв+ допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вмінням і вподобанням.

Доступними будуть як бойові, так і небойові позиції.

Спершу користувачам необхідно буде заповнити анкету, на основі якої система запропонує найбільш відповідні варіанти. Застосунок міститиме детальний опис вакансій, включно з інформацією про бригади, їхнє командування, досягнення та публікації у ЗМІ.

Особливістю сервісу в Міноборони називають зручний процес вибору вакансій та алгоритми системи — інтуїтивний інтерфейс дозволить швидко приймати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення.

Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок Резерв+, крім базової функції оновлення даних став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби — один з важливих кроків, які ми робимо для цього.

Катерина Черногоренко

Катерина Черногоренко

Заступниця міністра оборони України з питань цифровізації

Що відомо про застосунок Резерв+

17 травня в Україні запустили електронний кабінет військовозобов'язаного, який став доступний через застосунок Резерв+.

Він необхідний для того, щоб чоловіки від 18 до 60 років, які підлягають мобілізації, змогли оновити свої данні згідно нових норм закону про мобілізацію.

У Міноборони пояснюють, що оновити дані можна в будь-який із наступних способів:

Онлайн — через застосунок "Резерв+" (так званий електронний кабінет — ред.). Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня.

Пояснюється, що Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі "Оберіг". Після оновлення даних у застосунку можна буде побачити інформацію з реєстру "Оберіг" щодо себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?