РФ намагається захистити базу Чорноморського флоту за допомогою дельфінів
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ намагається захистити базу Чорноморського флоту за допомогою дельфінів

РФ намагається захистити базу Чорноморського флоту за допомогою дельфінів
Джерело:  online.ua

Згідно з даними британських розвідників, влада РФ останнім часом вирішила посилити захист бази Чорноморського флоту в окупованому Севастополі. Окрім того, зазначається, що росіяни навіть залучають для охорони ЧФ дельфінів-афалін. 

Джерело:  Міноборони Британії Великої Британії

РФ використовує дельфінів для захисту бази ЧФ РФ у Севастополі

За словами британських аналітиків, ще з літа минулого року країна-агресорка почала посилювати заходи безпеки для бази Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.

Насамперед йдеться про щонайменш чотири слої сіток та бонових загороджень на вході у гавань.

Ба більше, протягом останніх декількох тижнів "лінію захисту" вирішили посилити більшою кількістю спеціально навчених морських ссавців.

На знімках можна бачити, що кількість плавучих загонів для ссавців у гавані майже подвоїлося. У них, найімовірніше, дельфіни-афаліни. В Арктиці флот також використовує білуг і тюленів. Росія використовує тренованих тварин для різних завдань. Ті, які розміщені у гавані Севастополя, скоріш за все перебувають там для протидії дайверам противника, – наголошують британські розвідники.

Фото - twitter.com

Росія заявляє про атаку України на корабель Чорноморського флоту РФ

Міністерство оборони РФ нещодавно заявила, що в ніч на 11 червня відбулася атака безекіпажних катерів української армії на корабель "Приазов’я" Чорноморського флоту РФ.

Як стверджують представники російського оборонного відомства, атака відбулася приблизно о 01:30 за московським часом.

Команда Шойгу називає її "безуспішною", оскільки солдатам РФ, мовляв, вдалося знищити усі 6 морських швидкохідних безекіпажних катерів.

Офіційний Київ цю інформацію поки не коментував.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?