Румунія – Україна. Де дивитися матч Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Румунія – Україна. Де дивитися матч Євро-2024

Румунія – Україна

Національна команда України розпочне виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи поєдинком проти збірної Румунії.

Головні тези:

  • Матч Румунія – Україна на Євро-2024 відбудеться 17 червня в Мюнхені з можливістю перегляду на різних телеканалах.
  • Суперкомп'ютер Opta не врахував Україну до топ-10 фаворитів турніру, але прогнозує шанси на чвертьфінал на рівні 26%.
  • Збірна України має потенціал для успішних виступів, хоча її тренер Андрій Ребров не входить до списку найвищеоплачуваних на Євро-2024.
  • Трансляцію матчів Євро-2024 можна буде переглянути на платформі MEGOGO та телеканалі 'Суспільне'.
  • Українські фани отримають можливість підтримати свою збірну і переглянути поєдинки з участю команди Реброва у прямому ефірі.

Де дивитися матч Румунія — Україна

Матч Румунія — Україна відбудеться 17 червня в Мюнхені. Поєдинок прийме "Фусбаль Арена Мюнхен". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Полтава" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 14:40. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти румунської команди буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роберто Моралес.

Україна на Євро-2024

Збірна України потрапила до групи E. На турнірі "синьо-жовті" дебютуватимуть поєдинком проти Румунії 17 червня. Матч також відбудеться в Мюнхені, а базуватиметься команда Реброва в Гессені.

Сам керманич української збірної не потрапив до топ-10 тренерів Євро-2024 за рівнем зарплати. Очолив список коуч збірної Англії Гарет Саутгейт. Він заробляє 5,8 млн євро на рік. Оклад Реброва — 1,25 млн у євровалюті.

У квітні платформа MEGOGO анонсувала показ матчів прийдешнього чемпіонату Європи-2024. Співтранслятором турніру стане "Суспільне". Платний сервіс покаже 51 матч турніру, а регіональні телеканали суспільного мовника — частину поєдинків, зокрема матчі збірної України.

На початку літа суперкомп'ютер Opta визначив Англію фаворитом Євро-2024. Тим часом збірна України опинилася за межами топ-10 фаворитів. Проте, шанси побачити підопічних Реброва в чвертьфіналі Євро-2024 склали 26%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?