Сили ППО знищили 17 дронів під час нічної атаки
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО знищили 17 дронів під час нічної атаки

Сили ППО знищили 17 дронів під час нічної атаки
Джерело:  online.ua

В ніч на 13 травня Сили протиповітряної оборони збили 17 дронів-камікадзе іранського виробництва, які Росія запустила по Україні.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Сили ППО збили 17 БПЛА з 21

Усього було зафіксовано 21 пуск ворожих дронів. На різних напрямках знищено 17 баражуючих боєприпасів із застосуванням зенітного ракетного озброєння, винищувачів, мобільних вогневих груп.

Крім того, уночі знищено БпЛА оперативно-тактичного рівня "Орлан-10".

Також протягом минулої доби, 12 травня, підрозділами протиповітряної оборони знищено чотири ударні БпЛА типу "Ланцет". Тактичною авіацією Повітряних Сил здійснено десятки літаковильотів на вогневе ураження ворога та винищувальне авіаційне прикриття.

Наслідки нічної атаки дронами по Україні

В ніч на 13 травня злочинна армія РФ вдалась до шостої атаки безпілотниками по Києву та області. Сили ППО успішно ліквідували усі ворожі цілі.

За інформацією представників Хмельницької ОВА, злочинна армія РФ влучила у об’єкт інфраструктури в регіоні. Через це в області було обмежено рух залізничним транспортом.

Внаслідок обстрілу Миколаєва пошкоджено житловий будинок та будівлю на підприємстві. Троє людей постраждали.

Крім того, як повідомляє повітряне командування "Південь", вночі на Миколаївщині було збито один ворожий ударний БПЛА "Shahed-136/131".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?