Заяви Пригожина відображають депресивний настрій в Кремлі — представник ГУР Юсов
Категорія
Політика
Дата публікації

Заяви Пригожина відображають депресивний настрій в Кремлі — представник ГУР Юсов

Заяви Пригожина відображають депресивний настрій в Кремлі — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що песимістичні заяви власника ПВК Вагнер Євгена Пригожина відображають депресивні настрої в Кремлі, де вже з’явилося "багато мікротріщин", які будуть розширюватись. 

Джерело: Андрій Юсов в ефірі телемарафону

Пригожин відображає настрої серед кремлівських еліт

Юсов заявив, що на внутрішньому ринку РФ пропаганда залишається ефективною.

В принципі Соловйов і Скабєєва, справді, можуть завтра заявити пересічному Ванюші, що ми перемогли, причому ще позавчора, - сказав він.

Юсов додав, що Пригожин говорить не лише від свого імені, а й від імені своїх партнерів і патронів в межах Кремля.

І так, настрої серед військово-політичної еліти, серед бізнес-еліти в Росії стають все більш депресивні, тому що стратегічної поразки Росія уже зазнала. Жодної із поставлених цілей не досягнуто і це означає, що й для самої Росії й російської еліти закінчення має бути якомога швидше. Скажімо так, там (в Кремлі - ред.) зараз багато мікротріщин і вони будуть розвиватися, - переконаний Юсов.

РФ знищили найбільш боєздатну частину свої армії

Також Юсов розповів, що зараз російські війська можуть планувати тактичні операції, які спробують реалізовувати. Проте загалом вони переходять до стратегічної оборони.

Попри те, що РФ не має сил повторити спроби наступу, ворог ще несе небезпеку.

Є велика кількість живої сили, мобілізаційний потенціал, значна кількість техніки, нехай навіть часто застарілої. Але найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні. Знищив її власне Путін, пославши у м’ясорубку, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?