Зеленський відреагував на ракетний удар РФ по багатоповерхівці у Дніпрі
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відреагував на ракетний удар РФ по багатоповерхівці у Дніпрі

Володимир Зеленський
Дніпро

Президент України Володимир Зеленський закликав світ терміново надавати Україні ППО для захисту від ракетних атак РФ на тлі удару російською зброєю по будинку у Дніпрі.

Головні тези:

  • Володимир Зеленський закликав світ терміново допомогти Україні в захисті від ракетних атак РФ.
  • Російська ракета влучила в житловий будинок у Дніпрі, внаслідок чого загинув один і поранено шість людей, включно з семимісячним немовлям.
  • Президент закликає партнерів постачати достатню кількість систем ППО для зупинення російського терору.
  • Україна потребує підтримки світу у боротьбі з агресією та захисті власної території від ракетних загроз.

Рішучість світу повинна зупинити російський ракетний терор — Зеленський

Зеленський повідомив про тьох постраждалих внаслідок атаки РФ на Дніпро.

Дніпро. Російська ракета влучила просто у житловий будинок. Чотири поверхи зруйновано. Троє людей постраждали. Рятувальники, медики, усі служби вже на місці й надають усю необхідну допомогу.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Саме тому ми постійно нагадуємо всім партнерам: тільки достатня кількість і якість систем ППО, тільки достатня рішучість світу здатні зупинити російський терор. Нам потрібні ці рішення — потрібен надійний повітряний щит для України.

Ракетний удар РФ по багатоповерхівці у Дніпрі: що відомо

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив про 5 поранених та 1 загиблого через ракетний терор Росії у Дніпрі. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Станом на 19:45 відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених. На жаль, жертв може бути більше. У квартирах заблоковані люди. Одного чоловіка надзвичайники врятували з автомобіля — потерпілого засипало частинами понівеченого будинку.

На 20.00 відомо про одного загиблого та 6 поранених.Серед постраждалих — семимісячне немовля, яке отруїлося продуктами горіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?