Зеленський терміново їде до Макрона через загострення на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський терміново їде до Макрона через загострення на Донбасі

Зеленський терміново їде до Макрона через загострення на Донбасі
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 16 квітня, в Єлисейському палаці в Парижі відбудуться переговори президента України Володимира Зеленського і президента Франції Еммануеля Макрона. Глава української держави терміново їде в Париж через загострення на Донбасі.

Джерело: Le Figaro

У Єлисейському палаці вже підтвердили візит Зеленського і його переговори з Макроном. Відзначається, що лідери держав зустрінуться, щоб обговорити зростання напруженості в Україні на тлі нарощування Росією військових сил на кордоні.

Як реагує Франція на загострення на Донбасі

Франція підтримує Україну в боротьбі з російською агресією. Офіційний Париж регулярно підтверджує свою непохитну підтримку суверенітету, територіальної цілісності, єдності та незалежності України в її міжнародно визнаних кордонах.

У команді українського лідера Володимира Зеленського впевнені, що, зокрема, у президента Франції Еммануеля Макрона є досить політичної ваги і якостей, щоб домогтися від Путіна завершення війни. У Києві вважають, що Макрон може переконати Путіна сісти за стіл переговорів, які Кремль категорично відмовляється вести з Україною, щоб нарешті знайти шлях до миру.

Коротко про загострення на Донбасі і стягуванні військ Росії до кордонів України

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?