Армія РФ атакувала дроном авто у Запорізькій області — загинуло 2 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала дроном авто у Запорізькій області — загинуло 2 людей

Іван Федоров / Запорізька ОВА
Армія РФ атакувала дроном авто у Запорізькій області — загинуло 2 людей

Армія РФ з дрона вдарила по цивільній автівці у Василівському районі Запорізької області. Внаслідок обстрілу загинули два чоловіки 40 та 73 років. 

Головні тези:

  • Армія Російської Федерації вчинила напад за допомогою дрону у Запорізькій області, що призвело до загибелі двох цивільних осіб.
  • Внаслідок ракетного обстрілу міста Запоріжжя 20 людей отримали поранення, а інфраструктура зазнала значних пошкоджень.

Росія вбила цивільних у Запорізькій області

Як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, окупанти влучили по автомобілю, який рухався між селищами Степногірськ та Приморське.

Загинули 40-річний та 70-річний чоловіки.

РФ поцілила по Запоріжжю ракетою

21 жовтня російські війська атакували ракетою центр міста Запоріжжя. Внаслідок обстрілу 6 людей отримали поранення, також пошкоджена велика кількість цивільної інфраструктури.

Потім стало відомо про дев’ятеро людей, які постраждали внаслідок російської ранкової атаки.

Двоє перебувають у тяжкому стані, п'ятеро — у стані середньої тяжкості, ще двоє отримали допомогу медиків та лікуватимуться вдома.

Станом на 11:00 було відомо про понад десять пошкоджених багатоповерхівок і понад десять домоволодінь приватного сектору. Зазнали руйнувань також і заклад дошкільної освіти та гуртожиток.

Станом на 15.00 відомо про двох загиблих та 15 поранених внаслідок чергового терористичного акту країни-агресорки.

Згодом голова Запорізької ОВА Іван Фeдоров повідомив, що кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару балістикою по центру Запоріжжя зросла до 3, ще 20 людей постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?