Кремлівські ЗМІ виявились не готовими до заколоту Пригожина — розвідка Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівські ЗМІ виявились не готовими до заколоту Пригожина — розвідка Британії

Кремлівські ЗМІ виявились не готовими до заколоту Пригожина — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Як зазначають аналітики розвідки Міноборони Великої Британії, підконтрольні Кремлю пропагандистські ЗМІ виявились не готовими до спроби заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина і тому відреагували у три етапи.

Джерело: Twitter Міноборони Британії

Пропаганда Кремля була не готова до заколоту Пригожина 

Зокрема, аналітики у розвідці Міноборони Великої Британії зазначають, що під час спроби заколоту "вагнерівців" під керівництвом Пригожина кремлівські пропагандистські ЗМІ працювали у звичайному режимі.

 Вже після того, як усі закінчилось - ЗМІ намагались "виправити" твердження про пасивність сил безпеки.

Наративи просували ідею про те, що диктатор Володимир Путін переміг, зірвавши повстання, уникнувши при цьому кровопролиття, і намагалися об'єднати країну навколо президента, - зазначають представники британської розвідки.

Як пропаганда Кремля почала спотворювати образ Пригожина

Через тиждень ЗМІ почали применшувати значення Пригожина й заколоту, одночасно очорнюючи його особистість.

Telegram-канали "Вагнера" в основному замовкли, майже напевно через втручання держави. На противагу цьому, Путін взяв на себе незвично велику публічну відповідальність, майже напевно, з метою продемонструвати свою силу, - підкреслили в Міноборони Великої Британії.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?