Російські солдати завдали ракетного удару по Миколаєву
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські солдати завдали ракетного удару по Миколаєву

Російські солдати завдали ракетного удару по Миколаєву
Джерело:  online.ua

1 травня у Миколаєві уранці пролунав потужний вибух — після чого у небо піднялася хмара диму. Крім того, вибухи також чули і в області.

Джерело: Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ"

Армія РФ обстріляла Миколаїв - Віталій Кім

За словами мешканців міста, спочатку стовп диму був темного забарвлення, однак трохи пізніше став білим. Журналісти повідомляють, що його видно за декілька кілометрів.

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім уже відреагував на нову атаку російської армії словами "Окупанти проти добрива". Після того, як хмара диму посвітлішала, Кім повідомив, що повітря перевіряють на забруднення.

За словами Віталія Кіма, окупанти влучили в склад або завод міндобрив, де зберігали селітру. Однак повітря чисте.

Інформації про постраждалих наразі немає.

Як уже згадувалося раніше, за словами представників Генштабу ЗСУ, наразі російські військові вкрай активно проводять бойові дії, що вийти на адміністративні межі Херсонської області та створити сприятливі умови для наступу на міста Миколаїв і Кривий Ріг.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?