Буданов по рації переконав 19 росіян здатися в полон — спецпризначенець ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов по рації переконав 19 росіян здатися в полон — спецпризначенець ГУР

Кирило Буданов
Джерело:  РБК Україна

Начальник ГУР Кирило Буданов під час участі в спецоперації переконав 19 росіян здатися в полон в особистій розмові по рації.

Начальник ГУР бере участь у спецопераціях

Командир групи ПЗРК спецпідрозділу "Артан" Олександр "Лютий" розповів, що в деяких операціях безпосередньо бере участь начальник ГУР Кирило Буданов.

За його словами, під час одного з завдань штурмова група противника намагалася без вогневого ураження просто покинути зону дії, тому що зрозуміла, що чинити опір вже не здатна.

Тоді якраз з нами був присутній Кирило Олексійович. Він буквально в особистій розмові, лише одними переговорами по рації, змусив 19 росіян просто здатись у полон. Це неймовірна сила духу.

"Лютий" пригадує, що бійці тоді відчули моральний підйом, коли почули голос свого начальника, адже більшість тоді не здогадувалися, що разом з ними у секторі знаходиться начальник ГУР.

Буданов брав участь у звільненні Харківщини

У червні представник ГУР МО України Андрій Юсов розповів, що Буданов брав участь у звільненні Харківщини.

[Спецоперація зі звільнення селища Руська Лозова на Харківщині наприкінці квітня 2022 року] ― це не єдиний приклад і не єдина операція, де Кирило Олексійович Буданов брав безпосередню участь. Він на власному прикладі показує і бійцям, і навіть командирам приклад мотивації, планування і реалізації завдань, ― розповів представник ГУР.

На думку Андрія Юсова, коли командир перебуває безпосередньо "на землі", знає і бачить, що відбувається, це дозволяє ухвалювати більш відповідальні і потрібні рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?