Українські прикордонники знищили бліндажі РФ на Харківському напрямку — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські прикордонники знищили бліндажі РФ на Харківському напрямку — відео

ДПСУ
ДПСУ

Прикордонники завдали двох точних ударів по ворожих бліндажах на Харківському напрямку, знищивши живу силу окупантів.

Головні тези:

  • ДПСУ уразили 2 бліндажі РФ з особовим складом, відео оприлюднили у мережі.
  • У зоні відповідальності Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України фіксується збільшення сил ССО та ГУР.
  • Білорусь попередила про “неприпустимість провокацій на українсько-білоруському кордоні”, заявивши про збільшення чисельності українських прикордонників.
  • Українські прикордонники наголосили на захисті суверенної території від агресора та відсутності провокацій у їх діяльності.

ДПСУ уразили 2 бліндажі РФ з особовим складом

Результати роботи вони оприлюднили в мережі.

FPV-дронами прикордонники "Сталевого кордону" уразили 2 бліндажі противника з особовим складом на Харківському напрямку, — йдеться в повідомленні.

Ворожі позиції розташовувались у лісосмугах. Втім попри це українські захисники вислідили та знищили облаштовані позиції окупантів.

У ДПСУ відреагували на заяви Білорусі про збільшення чисельності ЗСУ на кордоні

Так званий Держприкордонкомітет Білорусі попередив про “неприпустимість провокацій на українсько-білоруському кордоні”. Ніби то вони зафіксували збільшення кількості українських прикордонників поблизу своєї території.

Останнім часом у зоні відповідальності Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України фіксується збільшення угруповання українських збройних формувань, зокрема сил спеціальних операцій та спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України — йдеться у повідомленні.

Українські прикордонники наголосили, що Сили оборони здійснюють захист суверенної території від агресора і жодних провокацій у цьому немає.

На суміжній території концентруються різні підрозділи, зокрема з важким озброєнням: МТЛБ, БМП, включно з американськими "Бредлі", реактивні системи залпового вогню HIMARS, гаубиці М777, зенітні самохідні установки "Гепард" німецького виробництва, а також інші засоби ураження. Прикордонна служба Республіки Білорусь на кордоні з Україною несе службу в посиленому режимі...

Андрій Демченко

Андрій Демченко

Речник ДПСУ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?