Медведєв погрожує польським дипломатам через закриття генконсульства РФ у Познані
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв погрожує польським дипломатам через закриття генконсульства РФ у Познані

Медведєв
Джерело:  online.ua

Одіозний російський політик Дмитро Медведєв з ненормативною лексикою і погрозами вбивством звернувся до польських дипломатів. Експрезидент РФ лютує через закриття генерального консульства Росії у Познані.

Головні тези:

  • Медведєв погрожує полякам через закриття генконсульства РФ у Познані, нагадуючи про практику “швидкого правосуддя” для послів із ворожих країн.
  • 10 співробітників генконсульства РФ у Познані мають залишити Польщу, що є наслідком закриття диппредставництва Росії.
  • Польща закриває ще одне консульство РФ у місті Познань через гібридну війну та спроби диверсій на польській території з боку РФ.

«Bóbr kurwa!» — Медведєв накинувся з погрозами на Польщу

Так, з погрозами і лайкою, відреагував заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв на новину про закриття генконсульства Росії у Познані.

За його словами, поляки «нариваються на неприємності» і нагадав про практику «швидкого правосуддя» для послів «із ворожих країн».

Ці поляки нишпорять у пошуках тумаків. Вони закривають наше консульство та подумують про висилку нашого посла. У 1920-х роках правосуддя було швидким для посланців із ворожих країн. Андрєєв, Блюмкін та бідний німецький посол фон Мірбах — ось приклади, — цинічно говорить Медведєв, пригадуючи вбивства росіянами іноземних дипломатів.

Тим часом 10 співробітників генконсульства РФ у Познані мають залишити Польщу через закриття російського диппредставництва. Серед тих, хто має виїхати, три дипломати, повідомили у польському МЗС.

Польща закриває ще одне консульство РФ

22 жовтня шеф польської дипломатії Радослав Сікорський офіційно оголосив про закриття генерального консульства Росії в місті Познань.

Глава МЗС Польщі звернув увагу на те, що країна-агресорка РФ веде гібридну війну і здійснює спроби диверсій на польській території.

Як міністр закордонних справ, мій обов'язок — рішуче реагувати. Перший крок — закриття російського консульства в Познані. Ми не відступимо ні на крок. Ми захищаємо Республіку Польща, ми захищаємо поляків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?