Міжнародний легіон ГУР показав знищення окупантів РФ на Сумщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Міжнародний легіон ГУР показав знищення окупантів РФ на Сумщині — відео

ГУР
Міжнародний легіон ГУР показав знищення окупантів РФ на Сумщині — відео

Легіонери ГУР Міноборони продовжують знищувати окупантів на Сумському напрямку. Зʼявилося відео бойової роботи проти армії РФ.

Головні тези:

  • Міжнародний легіон ГУР Міноборони продовжує знищувати окупантів на Сумському напрямку, використовуючи FPV-дрони.
  • Ситуація на Сумщині залишається напруженою, але контрольованою Збройними силами України, які забезпечують захист та безпеку регіону.
  • На Сумщині проводиться обов’язкова евакуація з населених пунктів п'яти громад Сумського району.

ГУР показало роботу легіонерів на Сумському напрямку

На відео можна побачити роботу легіонерів воєнної розвідки. Воїни за допомогою FPV-дронів атакують окупаційні війська РФ.

Нагадаємо, Сумська область межує відразу з трьома областями Росії — Брянською, Курською та Бєлгородською.

З 6 серпня тривають бої в прикордонні РФ Курської області. Росіяни заявили, що на територію Курської області нібито "вторглися" українські військові.

Офіційних заяв з цього приводу ЗСУ не робили.

У Сумській області проводять обов’язкову евакуацію

На Сумщині проводиться обов’язкова евакуація з населених пунктів п'яти громад Сумського району, йдеться про 6 тис цивільних.

За результатами засідання було підписане розпорядження начальника Сумської ОВА щодо впровадження обов’язкової евакуації 23 населених пунктів 5 громад Сумського району:

  • Краснопільської

  • Миколаївської сільської

  • Миропільської

  • Юнаківської

  • Хотінської

У першу чергу, безумовно, завдання поставлене щодо евакуації сімей з дітьми. Наразі підготовлені місця, де вони будуть мешкати — у найбільш безпечних місцях, які можливо сьогодні визначити і виділити для цієї категорії громадян, — наголосив начальник ОВА Володимир Артюх.

Як повідомляється, розпорядження набуло чинності з моменту підписання.

Начальник ОВА додав, що ситуація у Сумській області залишається досить напружена, але контрольована Збройними силами України.

Ситуація на Сумщині досить напружена. Понад добу тривала повітряна тривога. Я дякую нашим Збройним силам, Силам протиповітряної оборони, які знищують навіть балістичні ракети. І дуже багато вибухів, які чують сьогодні жителі Сум та області — це робота нашої протиповітряної оборони. Такого прикриття ще не було на Сумщині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?