Зірковому нападнику Реала Мбаппе оголошено підозру у згвалтуванні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірковому нападнику Реала Мбаппе оголошено підозру у згвалтуванні

Кіліан Мбаппе
Джерело:  online.ua

Зірковому форварду мадридського Реалу та збірної Франції Кіліану Мбаппе оголосили підозру у ймовірному згвалтуванні жінки в одному з отелів Стокгольма. 

Головні тези:

  • Зірковому форварду Реала Кіліану Мбаппе оголошено підозру у згвалтуванні жінки в готелі в центрі Стокгольма.
  • Жінка звернулась за медичною допомогою та заявила, що гвалтівником став сам Кіліан Мбаппе.
  • Поліція Швеції проводить розслідування і веде справу про підозру у зґвалтуванні, уточнення щодо події очікуються.
  • Прокурор Марина Чиракова підтверджує факт заяви про підозру в згвалтуванні, але не називає конкретні деталі.
  • Сам Кіліан Мбаппе відкидає звинувачення, називаючи їх “фейковими новинами”.

Що відомо про звинувачення у згвалтуванні на адресу Мбаппе

Зазначається, що 25-річний Мбаппе отримав підозру у згвалтуванні жінки в одному з отелів у центрі Стокгольму.

Підкреслюється, що жінка звернулась за медичною допомогою і вказала, що гвалтівником виявився зірка Реалу та збірної Франції Кіліан Мбаппе.

Мбаппе здійснив несподіваний візит до шведської столиці, і його бачили на вечірці в центрі Стокгольма в четвер і до ранку п'ятниці. 25-річний форвард Реала повечеряв у ресторані Chez Jolie в престижному районі Стокгольма Естермальм, а потім відправився в сусідній нічний клуб під назвою V.

Кіліана Мбаппе підозрюють у згвалтуванні жінки в готелі в центрі Стокгольму
Кіліан Мбаппе

Як повідомляє джерело, згідно з поліцейським звітом, ймовірне сексуальне насильство сталося у четвер, 10 жовтня. Заява про злочин була подана в поліцію через два дні.

Гравець "Реала" Кіліан Мбаппе минулого тижня здійснив короткий візит до Швеції. Після двох днів у Стокгольмі він покинув країну в п'ятницю вдень на приватному літаку. ... Після візиту, який включав, серед іншого, відвідини нічного клубу та ресторанів, француз зараз перебуває під слідством за підозрою у зґвалтуванні, — йдеться у повідомленні поліції Швеції.

За інформацією правоохоронців, у суботу, 13 жовтня жінка звернулась по допомогу до лікарні для жертв зґвалтування та заявила, що її згвалтував Кіліан Мбаппе.

Що кажуть у поліції Швеції і як реагує сам Мбаппе

Визначеним місцем злочину є готель Bank Hotel у центрі Стокгольма, де жив зірка футболу.

При цьому прокурор Марина Чиракова, яка веде досудове розслідування, підтверджує, що в поліцію надійшла заява про підозру в зґвалтуванні, але про цю справу мовчить.

Єдине, що я можу сказати — це інцидент, злочин, який кваліфікується як зґвалтування і який був скоєний 10 жовтня в центрі Стокгольма, в готелі. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати, чи причетна до цього певна названа особа, — зазначає Чиракова.

Сам футболіст назвав інформацію про підозру "фейковими новинами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?